Festival!

 2011-10-06    13:43:34   Skrivet av:Mariah & Cornelia
Detta fick jag på skolmailen idag, skulle vara kul att gå men ligger lite för långt ner och mkt i skolan just nu så får hoppa de detta år så får vi se nästa år kanske =) Verkade roligt de som stod i mailet i alla fall: Bland annat:

Under kvällarna kommer flera biljetter till festivalen lottas ut och dessutom kommer det instrumentella indie/postrock-bandet Moonlit Sailor från Borås. Bandet har mest skaffat sig en publik utomlands men har även en skara trogna fans i Sverige. Det senaste året har de bland annat hunnit med en nästan tre veckor lång Kinaturné, en tiodagars Europaturné och dessutom har de spelat in sitt nya album Colors In Stereo. Nu är de tillbaka i Sverige och gör som det ser ut för tillfället i höst, tre exklusiva Sverigespelningar varav två äger rum i Kalmar och Växjö under Rookiefestivalens förfester.

Tider för förfesterna kommer släppas när datumen närmar sig.

Festivalen har under sommaren bokat ett flertal ytterligare akter däribland Newkid, Panda Da Panda, Ismen och Goodlooking Trash som alla kommer till Hultsfred den 28 oktober.


Rookiefestivalen förfestar i Växjö och Kalmar, 18 & 19 oktober!


Men men som sagt, man kan ju hoppas på att de kommer tbx nästa år =)Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?